dilluns, 3 de novembre del 2008

del minimalisme del viatge







5 comentaris:

Unknown ha dit...

i do, d'on son aquestes floretes? però tu no estàs a serdenya? no hauries d'estar fotografiant maromos? segur que no tots son com el berlusconi....

una abraçada bonica :)

Anònim ha dit...

A l'Alguer tinen espàrrics fllorits?

plaerdemaria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
plaerdemaria ha dit...

superpopi, tot i que aquì s'estila més la "ragazza",

ui, veigues, uns espàrrics fllllllorits a la pllllaça, tenim, i la dona barbuda (la comare- balbura), i un batallò d'epèntesis voladores (voraroras?!), i rotacismes perversos, i sistemes vocàlics en en plena erupciò, i mil aventures trepidants més: bienvenutti tutti al circo algherese! sés mai anara a pòllina?

passssssssen y vean!

ai, laiò, dic, superpopsmaster, quin enyorar-te aixì...

m.

plaerdemaria ha dit...

teresa!

quina il.lusiò, sentir-te, artista de la pisssssta!

bufa, que estic més despistada, jo, dels maromos algueresos, entre tanta floreta i tant fonema... i no, no sòn tots com en berlusconi (uf, uf), però et diré que el noi alguerès mitjà se sap de cor totes les cançons de l'eros ramazzoti i triga tres hores i mitja a arreglar-se per sortir... ja he tirat la tovallola: sòn més maris que moatres, això és l'hecatombe!

quina pena que em fa no poder veure't a la tele... he explicat a tots els meus amics d'aquì que io ho una amica che è atoressa e que non si chiama dottoressa grey ma quasi, e che, comunque, ha una anatomia bellììììììssima!

reina, ci sentiamo pronto!

de les sardenyes a les madriles,

m.